18 maart t/m 2 april 2004

Route Zuid-Afrika 2004
In maart 2004 waren wij 12Ĺ jaar getrouwd. We hoefden er niet lang over na te denken hoe wij globetrotters dat wilden vieren.
En dus kozen we voor een safari met eigen huurauto. Want dat vinden wij het allermooiste in de hele wereld: gewoon met zijn tweeŽn in de auto rondrijden tussen de wilde dieren. En dus gingen wij veertien dagen op safari in Zuid-Afrika.
We wisten dat we vast op niet al te lange termijn naar Zuid-Afrika terug zouden gaan en daarom kozen we nu voor uitsluitend wildparken, want daar ligt toch ons hart.
We begonnen nog rustig aan in Casa do Sol in Hazyview.
Daarna gingen we zes nachten naar het Krugerpark. Hier hadden we elke nacht een ander kamp en trokken zo langzaam van noord naar zuid (Shimuwini Bushveld Camp, Olifants Camp, Satara Camp, Skukuza Camp, Lower Sabie Camp, Biyamiti Bushveld Camp).
Vervolgens kozen we voor de eigenlijke koperen huwelijksdag een nog redelijk betaalbaar privť wildreservaat: White Elephant Bush Camp.
Daarna gingen we naar het Imfolozi wildpark waar we in het Mpila Safari Camp verbleven en tenslotte bezochten we nog het Ithala wildpark waar we in het afgelegen private Thalu Bush Camp sliepen.

Naar ons reisverslagje

Bijbehorende foto's